NotÝcies de Fundesplai
Joves del 3kJove participant a la formaciˇ de BECA.MOS
Joves del projecte Tresca Jove milloren les seves competŔncies digitals grÓcies a BECA.MOS

El dijous dia 10 de gener es va iniciar una formació presencial a CENTRE ESPLAI adreçada a joves del Tresca Jove, el programa que impulsa la Fundació per millorar les oportunitats laborals dels i les joves, durant la qual es preparen per superar la certificació MOS (Microsoft Office Specialist) en Word 2010.

Aquest curs té una durada de 20 hores i permetrà que 30 joves, repartits en dos grups diferents, puguin formar-se i certificar-se dintre del projecte BECA.MOS que Fundación Esplai desenvolupa gràcies al suport de Microsoft i que té com a objectiu millorar les possibilitats d’ocupabilitat dels més joves, un col·lectiu que pateix  de forma especialment greu l’atur de la crisi econòmica i social actual.

Festa de cloenda del projecte Tresca Jove
 
D'altra banda, acaba l'edició d’enguany del Tresca Jove, en què han participat 75 joves  de diferents municipis de Catalunya, realitzant tres cursos de monitors/es i dos mòduls d’especialització en monitor esportiu i monitor de menjador. Alguns d’ells/es ja s’havien presentat a la primera convocatòria i rebran les primeres titulacions de monitor/a en el temps de lleure.
 
Per cel·lebrar-ho, la Fundació ha organitzat una cloenda del projecte amb els joves com a protagonistes, els coordinadors/es de curs i els i les acompanyants en el procès. La cloenda serà aquest divendres 18 de gener a les 18h de la tarda al Club d'Esplai Bellvitge, de L'Hospitalet.