Si no pots visualitzar correctament aquest correu, fes clic aquí
 
22 de Gener | 2013 | núm. 56
 

PROGRAMA D’ACREDITACIÓ “MOS-MICROSOFT OFFICE SPECIALIST” DELS PROGRAMES WORD, EXCEL I POWERPOINT SUBVENCIONAT AL 100%.

 

Teniu l’oportunitat de millorar la qualitat del vostre Currículum gràcies al programa beca.MOS de la Fundació Esplai en col•laboració amb el Centre d’Estudis de l’Esplai, que ofereix la possibilitat d’acreditar oficialment els coneixements bàsics d’ofimàtica dels programes Microsoft Word, Excel i PowerPoint 2010.
Es l’única acreditació actualment reconeguda a nivell internacional i també convalida crèdits de lliure elecció en algunes universitats de l’Estat, convertint-se en la certificació oficial en TIC per a estudiants universitaris de CERTIUNI (http://www.certiuni-crue.org/ ).

A qui s'adreça


A les persones joves entre 16 i 30 anys que vulguin acreditar oficialment els seus coneixements d’ofimàtica en els programes de Word, Excel i PowerPoint 2010.
Persones que vulguin optimitzar i millorar les seves competències i habilitats amb els tres programes ja que la certificació bàsica permet un bon coneixement de les seves potencialitats i utilitats per a l’eficiència i eficàcia en el treball.

Extracte del temari


Els continguts de la prova es poden consultar a http://www.slideshare.net/conectaahora/presentacin-becamos-jvenes .
Per altre part, hi ha la possibilitat de desenvolupar un mòdul de 12 hores de formació presencial distribuïdes en tres sessions, que inclou la realització de la prova d’acreditació, per aquelles persones que requereixin d’una preparació prèvia per familiaritzar-se amb la tipologia de preguntes, llenguatge i modalitat d’examen.
Es realitza una prova d’acreditació per a cadascun dels programes esmentats, triant l’alumne si vol acreditar-se dels tres o només d’algun d’ells.

Formalització de la inscripció


Les persones interessades s’han de posar en contacte amb becamos@fundesplai.org o trucar al telèfon 934747474 Ext. 588 i preguntar per Gabriel Gonzalez.

Per a més informació http://einclusion.fundesplai.org/beca-mos/jovenes/
 

Estructura del curs


Les persones que es vulguin acreditar han de demanar dia i hora per poder fer l’examen presencial d’acreditació MOS en el programa que hagin triat.
També, les persones que així ho desitgin, prèviament i de forma gratuïta, es poden preparar en Word, Excel o Powerpoint 2010 a través dels materials en línia de lliure accés que han estat especialment dissenyats per superar amb èxit la prova.
No obstant, el dia de l’examen, s’haurà de fer una prova de nivell per garantir que la persona està en disposició de realitzar la prova amb certes garanties d’èxit.
Les proves tenen una durada de 45 minuts i s’han de realitzar entre 30 i 40 tasques de les quals s’han de fer correctament el 75% de les mateixes per superar la certificació.
Els exàmens tenen lloc en Centre Esplai, carrer Riu Anoia 42-54, El Prat de Llobregat.

https://maps.google.es/maps?ie=UTF8&cid=5789823420518592027&q=Albergue+Centre+Esplai&iwloc=A&gl=ES&hl=es


Les persones que superin la prova rebran a casa seva, a les poques setmanes, el Certificat oficial expedit per Microsoft.
Tel. 93 474 74 74 · Fax. 93 474 74 75 · cee@fundesplai.org · C/ Riu Anoia, 42-54 · 08820 El Prat de Llobregat